De zoetheid van de honing en de frambozen, de zure smaak van de limoen en de smaak van zalm zijn de perfecte combinatie voor de WCollection stoomoven. Een recept dat al je zintuigen prikkelt met een vleugje zoetheid.
Ingrediënten
- Verse zalmfilets 600 gram
- Honing 30 gram
- Frambozen 100 gram
- Balsamicoazijn 20 ml
- Verse basilicum 1 plukje
- Limoen 1
- Roze peper Een vleugje
- Zeezout Een vleugje
Beschrijving
1.
Meng in een kom de honing en het sap van de limoen.
2.
Leg de zalmfilet in een bakplaat, bestrijk deze met het honingmengsel en het het op smaak met een scheutje gemalen roze peper en zeezout.
3.
Plaats de bakplaat in de oven op de speciaal geperforeerde pan voor stoomkoken.
1.
2.
3.
4.
Vul het reservoir met water totdat de display aangeeft dat hij vol is.
5.
Selecteer de Pure Steam functie, zet de temperatuur op 95 graden en de kooktijd op 10 minuten.
6.
Mix de frambozen met de balsamicoazijn en basilicumblaadjes.
4.
5.
6.
7.
Plaats de zalmfilets in de serveerschalen met de frambozenpuree en de kooksappen.
8.
Garneer het gerecht met de verse basilicumblaadjes en serveer.
8.