Water, vitaminen en calorieën: vers seizoensfruit is een van de belangrijkste ingrediënten voor een zomer van welzijn en energie
Ingrediënten
- Ananas 1
- Frambozen 150 g
- Goji bessen 30 g
- Walnoten 50 g
- Verse munt 1 takje
Beschrijving
1.
Verwijder de bladeren van de ananas met een mes
2.
Verwijder het vruchtvlees met een ananassnijder die de ananas in mooie schijven snijdt en de harde centrale kern verwijdert.
3.
Snijd de plakjes doormidden en leg ze in de stoomschaal
1.
2.
3.
4.
Voeg de Goji bessen en 100 ml water toe
5.
Plaats in de oven en selecteer de Dual Steam stand
6.
Stel de kooktijd in op 9 minuten en druk op Start
4.
5.
6.
7.
Pureer ondertussen de frambozen met een vork, pel de walnoten en plet ze
8.
Serveer de ananas met de frambozenpuree en garneer met de gehakte walnoten en muntblaadjes.