Verfijnde heek met een krokante korst vanbuiten en sappig vanbinnen, dankzij de innovatieve CrispFry-functie.
Ingrediënten
- Heekfilet 500 g
- Paneermeel 200 g
- Peterselie 2 blaadjes
- Marjolein 2 blaadjes
- Basilicum 2 blaadjes
- Citroen 1
- Tijm 2 blaadjes
- Knoflook 1 teentje
- Extra vierge olijfolie 4 lepels
- Zout een snuifje
- Witte peper een snuifje
Beschrijving
1.
Hak alle kruiden, knoflook en citroenschillen fijn en doe ze in een kom met het paneermeel.
2.
Voeg olie, zout en peper toe.
3.
Snijd de heek in stukken van ongeveer 1 vinger dik, dompel onder in het paneermeel en druk goed aan zodat de laag blijft plakken.
4.
Leg de filets op de Crispplaat.
5.
Zet de Crispplaat in de microgolfoven, selecteer de CrispFry-functie en stel de kooktijd in op 13 minuten.
6.
Meng de resterende kruiden met de olie en maak een romige dip. Serveer de heek, wanneer gaar, met de dip en garneer met eetbare bloemen.