Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus

  • Kopiëren naar bureaublad
Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus main image
Moeilijkheid
Medium
Voorbereiding
25 Minuten
Kooktijd
13 Minuten
Porties
2 personen
Een mooi, hartverwarmend lekker gerecht.
Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus ingredients
Pescotarisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Verse zeebaars filets 2
  • Mango 300 g
  • Paneermeel 120 g
  • Limoen 1
  • Gemalen walnoten 30 g
  • Verse marjoleinblaadjes 1 takje
  • Zout een snufje
Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - video cover

Beschrijving

1. Scheid de marjoleinblaadjes van het takje en voeg ze toe aan het paneermeel
2. Voeg 2 eetlepels extra vierge olijfolie toe en meng dit samen
3. Leg de filet op de snijplank en snijd hem over de lengte doormidden, laat het onderste deel eraan zitten
2. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step2
3. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step3
4. Leg de filet in het paneermeel en druk het lichtjes aan zodat het aan de vis blijft plakken
5. Vouw de filet tot een vlecht en plaats vervolgens op de Crispplaat.
6. Gebruik het hoogste rooster en plaats de Crispplaat in de microgolfoven op het rooster.
4. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step4
5. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step5
6. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step6
7. Selecteer Crisp Fry, gepaneerde visfilets en druk op Start
8. Snijd tijdens het koken de mango doormidden en verwijder het vruchtvlees
9. Mix het vruchtvlees met het limoensap en een snufje zout
7. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step7
8. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step8
10. Serveer de visfilets als ze klaar zijn met de mangosaus en bestrooi ze met gemalen walnoten.
Gerelateerde recepten