Recept gecreëerd door
Francine Lankamp
Ingrediënten
- Pizzadeeg (kant en klaar) 1
- Geraspte kaas 75 gram
- Burrata 1 bol
- Pizzasaus 4 el
- Parmaham 4 plakken
- Verse basilicum 4 blaadjes
- Oregano 1 tl
- Kapper appeltjes 6
Beschrijving
1.
Pak het pizzadeeg erbij en snijd er een rondje van ter grootte van de Crispplaat. Leg het dan direct op de Crispplaat.
2.
Besmeer het deeg met de pizzasaus, en strooi de geraspte kaas erop. Zet de Crispplaat in de combimagnetron en zet hem op Crispfunctie. Bak de pizza in 10 tot 12 minuten gaar.
3.
Schep de pizza op een houten plank en leg de bol burrata erop, breek hem open en verdeel de kaas over de pizza.
4.
Beleg de pizza met de Parmaham, olijven, kapper appeltjes, oregano, en verse blaadjes basilicum.
5.
Heerlijk happen!